Om nettstedet

Vi er stolte av å presentere det nye nettstedet for Eidsvoll 1814, der vi har fornyet designen, forenklet strukturen og gjort det mer brukervennlig og lettere å navigere i. Vi har kalt dette nettstedsprosjektet Eidsvoll 1814 – 2014; din historie – ditt demokrati og det er ikke ved veis ende ved denne lanseringen.

Nettstedet skal gradvis utvikles fram til grunnlovsjubileet i 2014 med mål om å bli mer interaktivt og levende. – Og ikke minst håper vi å kunne imøtekommet behov for informasjon om Eidsvollsbygningen, 1814-historien, eidsvollsmennene og Grunnloven på en måte som interesserer mange.

Stedets tredelte formålsparagraf har lagt rammene for nettstedsstruktur og design. www.eidsvoll1814 er derved et nettsted med oppdatert fagstoff knyttet til museets primære formidlingstemaer, samt besøksinformasjon om museet Eidsvoll 1814. Den nye kalenderen gjør det enklere å finne informasjon om hva som skjer av ustillinger, arrangementer og formidlingstilbud. – Og å dele dette på sosiale medier.

Koblingen til Digitalt museum gjør at museets samlinger også er søkbare.

Som samarbeidspartnere i utvikling av nettstedet har vi brukt Miksmaster på design og navigasjonsstruktur, og OXX har programmering og CNS.